דברו איתנו 04-8118038
שעות פעילות: א-ה 10:00-18:00 שישי 09:00-13:00

המגנטיפים שלנו

למה לא מצליחות לי הנשיקות?

זאת שאלה שאני שומעת כל הזמן- למרות המגנטיפ נשיקות שיש לכם בדף למעלה. אז למה? להלן כמה סיבות:
 לגבי נשיקות באופן כללי:
* אם נפלה טיפת חלמון לחלבון- הכל אבוד
* בתנור יש לחות בגלל 2 סיבות: 
    1. כי הוא מהדור החדש ואז הוא מוציא המון לחות- שזה מצויין לעוגות אבל גרוע לנשיקות. 
    2. אפיתי עוגה כמה שעות לפני והתנור התמלא לחות. בשני המקרים כדי להיפטר מהלחות יש להפעיל את התנור על חום נמוך מאוד של 50 מעלות למשך 45 דקות לפני הכנסת הנשיקות  ורק לאחר שהנשיקות הוכנסו להעלות לטמפרטורה הרצויה. כמו כן, מומלץ להוסיף כף עץ בין הדלת של התנור לתנור- זה משחרר לחול במהלך האפייה.
* המרנג לא הוקצף מספיק לקצף יציב ממש עם לשונות ״רכים״ בקצוות. 
לגבי מיתוג:    
* החום צריך להיות בין 75-80 מעלות על טורבו. רק אחרי שעתיים המיתוג מתחיל לעבור לנשיקה. 
* אם הנשיקה יצאה מטושטשת (לפעמים עם שקע במרכזה, כאילו הכנסנו אצבע למרכז התמונה)- סימן שהחום היה נמוך מדי (או שהייתה לחות בתנור או גם וגם). להבא- להעלות ב 5 מעלות עד שמצליח. 
 * אם המיתוג עבר מצוין אבל הנשיקה התפוצצה או קיבלה גוון צהבהב או קרמי- החום גבוה מדי ולהבא תורידו 5 מעלות עד שמצליח. 
* המיתוג עבר חלקי בלבד באזורים ראנדומליים ונראה כאילו חלק מהבסיס נשאר על הדף- ייתכן והנשיקות לא  קיבלו זמן מינימלי של שעתיים אפייה והמיתוג עדיין לא עבר. תנו עוד זמן

למה הטרנספר נהרס?

הסבר לשימוש בטרנספר נמצא במגנטיפ למעלה. אבל מה הסיבה יכולה להיות שלא הצליח לכם?
1. הצימקאו לא היה מספיק חם. לעיתים מתחילים עם צימקאו חם אבל בהמשך הוא מתקרר ובמידה ולא דואגים לחמם אותו שוב (בשקית זילוף נוספת בכוס עם מים רותחים), הטרנסר באזורים האלה, בהם הצימקאו לא היה חם, עלול לא לעבור. כמו בן, כשצימקאו חם ונוזלי הוא יכול להתפלס באופן שווה על הטרנספר מבלי שייווצרו חורים. 
2. הזילוף לא היה צמוד לדף והשוקולד לא השתטח על הדף, מה שיצר ״בועות״ או חורים קטנים ולכן הדף הדמות לא מלאה
3. הדף לא הוכנס למקרר בסיום ולא התקרר מספיק ולכן הדמויות נשלפו מוקדם מדי מבלי שהצימקאו התקשה ושהדמות עברה במלואה
4. הצבעים שחור ואדום הם צבעים מעט בעיתיים כי הם משחררים המון צבע לדף. חייב לתת לדף זמן ייבוש של לפחות שעה באויר לפני שמכינים אותו, וחייבים להקפיד על כל הסעיפים הקודמים ביתר תשומת לב

 

קטגוריות

x

#{title}

#{text}

#{price}